добро, добро најдобро. Бадијала - место за вашата персона, место за пријателства, за интересни и специфични личности., ако си еден од нас добредојде на најдобриот форум во вселената. сериозно најдобар. не те зезам. да. точно. најдобар.
здраво , добредојде ... овај добре се врати не знам како да речам но со кого имаме често да бадијалџиме од минатото ако не е тајна
Добредојде на бадијала. Доколку имаш било какво прашање/проблем слободно можеш да ми се обратиш. Ти посакувам пријатен престој. Поздрав
фала ви најјјјјмногуууууу луѓе и јас добро ве најдов ) поздравв е баш ти ме знаеш... т.е се надевам дека се секаваш на мене хехе...
Не дека ако испоманијачам нема да откријам која личност си само не ми е никаква цел истото... единствено се надевам не сме имале меќусебни несогласувања во минатото. Женско, број на години колку што е пишано минус 1-2-3 од минатото може да се најмногу 5-10 личности... Мило ми е што ти се сеќаваш на мене
Кој може да не се сети на весел лик од минатото кога некои нешто беа сосема понакви на бда.ком Вратив на ПП, јбг заборавив да пишам мое име ама се надевам се сеќаваш на него хахаха