Бадијала "Дневник"

Дискусија во форумот 'Генерална дискусија' започната од umaa, 5 јуни 2009.

1. nameless
    • Stool Sample

Член од:
    7 јануари 2010
    Број на мислења:
    487
    Допаѓања:
    78
    Моментално:
    Офлајн
    ајде крај, има уште шанси ама заеби ти тоа, да здивнам и ја малце... не ги одам нив нека си шетаат по патот, кој ги мрда... за некој ден да си појдам ја до дома, мојне ме заборавија... ко ќе ме видат забраден ќе почнат да се чудат дал јас сум јас или па некој друг... сањав јако чудо и онака ретко си ги памтам соништата а овој така се погоди па си го памтам :)
    На beeTLe му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Mirce_mkd
    Член од:
    28 април 2010
    Број на мислења:
    1.192
    Допаѓања:
    63
    Моментално:
    Офлајн
    Ете се ближи крајот и на овој ден , шо да речам , бевме на презентацијата , малку трема па камери.. апарати. Ситна грешка ама се на се мислам дека супер излезе. Башка се видов и на локалната телевизија .. ееее :D . Добро искуство во секој случај. Аа и да не ги заборавам ракометарите де... топ тема е и бездруго , честито победа и 5то место , а уште повеќе ми е мило шо македонец ги држи двата, светскиот и европскиот рекорд.
  3. turvior
    • Unknown titula

Член од:
    8 септември 2008
    Број на мислења:
    4.452
    Допаѓања:
    329
    Моментално:
    Офлајн
    Го имав едно од погрдите разбудување денес, поточно ме разбуди ѕвонењето на телефонот од татко ми. Внимателно го слушнав муабетот во кој му го соопштија убиството кое се случило во градов, 26 годишен дечко на ,,несакана" ја застрелал својата 19 годишна девојка која на лице место.....знаете што. Се облече тој и замина на терен, а јас лежев така некое време и не можев да заспијам, Замижав и лежев можеби 3 часа без око да склопам и конечно станав. Кафе се напив, малку каснав и уште денов шубе ми е некако. Налет друго чупево учело со братучед ми кој нормално се чувстува за никаде поради загубата на школска, па едвај и јас со сиот ум извлекував информации за карактерот, однесувањето на чупето со цел да му помогнам и олеснам наводно демек чупето е криво донекаде.... На сител ја гледам прославава за ракометариве, на фејсбук дечиштата пиштат, дома ја поправаат струјата и то. Вечер излегувам малку да се прошетам и издувам, изгледа че гледам сега да се сметни Шерлок Холмс од 2010та серијалот. то е то..
  4. nameless
    • Stool Sample

Член од:
    7 јануари 2010
    Број на мислења:
    487
    Допаѓања:
    78
    Моментално:
    Офлајн
    значи еј, што значи да имаш другар... -еј кога ќе го правиме копјутерот? и одма утредента иде со се и свашта и го поправа... а сите го сметаат за некој забеган, ако мене не ми е проблем ќе се дружам со него... и сега испадна тој што не се праи по ништо многу јак да ми го поправи... тибам фејкерите, ја ваков ја таков... никој врска нема... довека фала на другарчево :)
  5. kristaly_p
    • Журналист

Член од:
    23 февруари 2010
    Број на мислења:
    1.446
    Допаѓања:
    373
    Моментално:
    Офлајн
    Таков периодот.
    Или ќе изнервирам некого, или некој ќе ме изнервира мене... или па сама ќе си се изнервирам.
    :D
  6. kikosurup
    • it feels so good

Член од:
    30 јануари 2010
    Број на мислења:
    1.152
    Допаѓања:
    124
    Моментално:
    Офлајн
  7. maja_k
    • Журналист

• And after all...

Член од:
    3 август 2009
    Број на мислења:
    2.027
    Допаѓања:
    460
    Моментално:
    Офлајн
    Не е мобилен за секого. :mad:

Ќе си јадев палачинка, а сеа :( Сакам ПАЛАЧИНКА! со многу шлаг!
  8. slb_bobo
    • ЗвучниК

Член од:
    23 јануари 2010
    Број на мислења:
    4.049
    Допаѓања:
    517
    Моментално:
    Офлајн
    I feel like shit. I need a break of everything and everyone. I feel weakness in my own mind...my memory is failing more and more. I'm afraid...don't feel good. I thought that maybe I need some sleep, but it's not my problem...Am I sick???
  9. Бибе5
    • Bradshaw

Член од:
    9 август 2008
    Број на мислења:
    2.146
    Допаѓања:
    261
    Моментално:
    Офлајн
    Дневнииикккк

Бев во Солун, се вратив пред неколку часа :). Несакав да одам, и уште несакам што бев ама тоа е :). Времето ми беше тмурно и облачно и ладно и никакво. Дуваше ветер, измрзнав. Бев као на шопинг, ама робата им беше ала ШУТКА и златно Манго си купив ташна штикли и фустанче ( што си ги гледав во Скопје али колку да не ми е бадијала патот ). Ми фалат уште хулахопки и обетки за да се комплетирам.
    Завчера дневник бев излезена после можда две недели цели. Пиев дневниче мортус се напраив. Дома повраќав, и на пола слики и моменти не се сеќавам. Знам само дека зјапав во еден билборд и ништо неможев да прочитам се ми беше матно, ете толку бев лампион :). Зашто секогаш кога сум пијана праам бељи? За ќотек сум! Ко за беља следното сабајле требаше да зеам оцена од испит ( сабајле, 12 на пладне). И не успеав да заспијам пошо си повраќав до кај 7 негде, а потоа мајстори ми дојдоа, и таква ко зомби отидов на факс. Златен професор, ни рече на сите..колеги иам работа, друг ден. Ми се стемни....знае ли бре тој колкави напори вложив да се додржам на нозе и да дојдам по таа ебана оцена што би му одзела неколку секунди од зафатениот распоред?? Али јбг... кај што има сила, нема правда. И цел ден бев кревет - кратко будна - кревет. Во 4 сабајле тргнав накај Солун и продолжив да "спијам" во некоја безвезе положба да седиште. И тепав нозе цел ден, и ете на враќање пак спиев до Скопје. Требаше да излезам вечерва, ама ме одјебаа без да ме известат, па си останав на компјутер ко кретен да чекам бар да ми откажат... и поради тоа сеуште сум будна. Мрзам луѓе што мислат дека светот се врти околу нив, и дека моето време и внимание пет пари не вреди па може да си играат со него. Затоа има една ептен секси опција - shift - delete.
    Дневник.. ќе се струполам пред компјутеров, преморена сум, ќе рипнам на троседот пред тв и ќе се изгубам до утре. Конечно квалитетен сон следува!!

Те гушка
    Бибка *******************
  10. Shaman Girl
    • МиЊон ♥

Член од:
    7 март 2011
    Број на мислења:
    1.704
    Допаѓања:
    384
    Моментално:
    Офлајн
    Многу опуштен начин на живот.

Вака треба да биде или кака ?

Како и да е, те сака, Шаман :*
  11. The Mentalist
    • Mrzim ih sve !

Член од:
    11 декември 2008
    Број на мислења:
    5.223
    Допаѓања:
    777
    Моментално:
    Офлајн
    Ама тапа, тиња, крш ден, па то е немогуче.
  12. banditforever
    • uooɯ ǝɥʇ  oʇ ɹoɹɹıɯ ɐ

Член од:
    20 август 2008
    Број на мислења:
    7.241
    Допаѓања:
    367
    Моментално:
    Офлајн
    Брат не дека ќе положам нешто, не жалам што бев што шетав по Македонија само за да се видам со некои личности, знаеш ретко имам можност па ке искористам не се плашам за полагањево ќе положам. Со седнување убаво ке средам, во последно време сум станал голем оптимиста не знам што ми е. Цело време бев песимиста:):)
  13. Shaman Girl
    • МиЊон ♥

Член од:
    7 март 2011
    Број на мислења:
    1.704
    Допаѓања:
    384
    Моментално:
    Офлајн
    Добро утро Бади :)
    Ме нема подолго време знам, ама ми беше само до шетање, да се издувам.
    Вчера дојдов дома и одма легнав да спијам, се осеќав изморена, а не бев :)

Знаеш...мразам неодговорни личности..ама ај -.- Мора толеранција, иначе...:namkor:
    И втора смена сум наредниве две недели, за пол саат негде ќе тргнам да ископирам нешто и да појдам на кафе.
    И јадам смоки :D

Ајде, ајде да си заминам јас, да не закаснам :)

Те сака, Шаман :*
  14. Mawe4Ka
    • Журналист

Член од:
    6 јули 2009
    Број на мислења:
    2.594
    Допаѓања:
    369
    Моментално:
    Офлајн
    Да ти се здосади од дома седење...и то го дочекав, а само викендов го исседив дома. Исседив=едначење по звучност. Да покажам дека сум научила нешто де. Арнооо, сега сакам да почнам на факс, барем си имам обврски тогаш. Доста во безделничење ги поминував денојве.
    Чекам резултати и чекам и чекам...живци си искинав.
    Туку знајш шо? 04.02 долази..ама јас че го пропуштам то шо долго го чекав. Ама ако де. В недела че има реприза. Точка.
    В четврток ч’ом со возојте че шетам. Хаха..се радувам вери мач оти одамна со воз не сум била никаде подалеку од Битоља. Да. :oops: Башка то че видам чоеци шо ги немам видено, да не претерам ама, сигурно печес години. И знајш че седам стуткана без збор да кажам дури се пресрамам. Yeah, right.
    И уште нешто...фино е со наставничке да ти се обрајча..:namkor::puka:
    Толку. ОтидЕф јас да и напишам состав на Ајтенка :D
  15. The Mentalist
    • Mrzim ih sve !

Член од:
    11 декември 2008
    Број на мислења:
    5.223
    Допаѓања:
    777
    Моментално:
    Офлајн
    Џабе и апче и се, иста песна пак само овај пат некој стих фазла.

Сподели преку:

На врв